Számítástechnikai szaküzlet

 

Cégünk számítástechnikai eszközök, berendezések forgalmazásával foglalkozik. Közel 20 éves tapasztalattal segítünk önnek akkor is ha konkrét elképzelése van, vagy esetleg tanácstalan és nem ismeri ki magát az informatika világában. Széles körben forgalmazunk irodai kellékanyagokat, utángyártott és eredeti nyomtató festékpatronokat és tonereket. Forgalmazunk új laptopokat, perifériákat, de használt üzleti kivitelű, felső kategóriás asztali gépeket, monitorokat és laptopokat is árusítunk. Fő profilunk az egyedi irodai, gamer és nagy teljesítményű asztali számítógépek építése. Alkalmazkodunk az ön igényeihez legyen az akár helytakarékos, csendes működés, vagy kompromisszumok nélküli teljesítmény.

 

Számítástechnikai szerviz

 

Több mint 10000 számítástechnikai eszközt javítottunk , ha hozzánk fordul biztosan választ kap kérdéseire. Megoldást kínálunk akár szoftveres, akár hardveres problémája van. Számítástechnikai eszközök (laptopok, számítógépek, tabletek, monitorok, nyomtatók és egyéb perifériák) javítását vállaljuk rövid határidővel. Segítünk, ha operációs rendszer vagy más egyéb szoftver telepítésére van szükség, illetve hibás működés, vagy szoftver vírusok hátráltatják munkáját. Helyszíni javítást is vállalunk, de sokszor kényelmesen távoli eléréssel is megoldható kisebb problémák elhárítása. Ezzel időt és pénzt takaríthat meg, ráadásul elkerülheti a cipekedéssel járó kellemetlenségeket. Adatmentést is vállalunk, a legtöbb esetben  visszaállíthatók törölt, elveszett adatai sérült adathordozókról is.

Elektronikai szerviz

 

Teljes körű elektronikai szerviz szolgáltatásunk az alapja működésünknek. Foglalkozunk elektronikai panelek, laptop alaplapok smd szintű javításával. Nem okoz gondot a speciális BGA chipek cseréje, gyári technológiájú javítása. Veszprémben egyedülálló módon foglalkozunk digitális fényképezőgépek szervizelésével is. Nem kell kidobnia mert máshol önnek azt javasolták, hozza be hozzánk mi ingyenesen bevizsgáljuk. Csatlakozók forrasztását, számítógépek, monitorok és egyéb perifériák javítását rövid határidővel vállaljuk.

 

IT-hálózat (optikai és réz) kivitelezése

 

Cégünk foglalkozik számítástechnikai hálózatok tervezésével, kiépítésével. Vállaljuk réz alapú, és Wifi hálózatok kivitelezését, mérését, optimalizálását. A cégeknél folyamatosan növekvő sávszélesség igény miatt egyre nagyobb teret nyernek a különböző optikai kábelezési megoldások. Ez a technológia pedig bizonyos esetekben akár olcsóbb is lehet mint a réz alapú kábelezés, és stabilabbá, gyorsabbá teszi az informatikai hálózatot. Mi segítünk optikai hálózatok tervezésében aktív és passzív hálózati elemek szerelésében, konfigurálásában. Vállalunk optikai szálhegesztést, és mérést.

Rendszer üzemeltetés

 

Minden cég, iroda működésének alapja a számítástechnikai infrastruktúra. Mindegy, hogy egy néhány gépes kisvállalkozásról vagy multinacionális vállalatról beszélünk az adatok biztonsága, a zavartalan működés, a korszerű eszközök elengedhetetlenül fontosak. Rugalmasak vagyunk, tapasztalt kollégáink könnyen alkalmazkodnak bármilyen céges környezethez. Keressen bennünket egyedi igényeivel.